|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Preactivated XP Home Edition
pozz imam orginal windowse xp home edition. tokom instalacije ne treba upisati cd key vec treba nakon instalacije ih aktivirati. ako ih zelim aktivirati legalno, moram zvati podrsku i cekati i cekati da dobim aktivacijski kljuc. i tako svaki puta kada rusim windowse. sada sam preko nlite integrirao sp2 i zanima me (posto vidim na netu da imam za skinuti preactivated windows) da li mogu svoje nekako isto tako prethodno aktivirati? hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A zašto ne obaviš aktivaciju preko neta?
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
to sam se i ja malo prije zapitao. zapravo, taj cd koji imam je od Gericom-a (Gericom Product Recovery CD-ROM). i preko njega normalno instaliram XP Home Edition SP1. Ali nigdje nema CD-key od njega. niti se tokom instalacije trazi. sad se ne sjecam da li kod aktivacije preko neta treba upisati cd key ili onaj dulji serial, nemam pojma, ali mislim da nisam mogao preko neta aktivirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nema nikakvog upisivanja ičega...klikneš da hoćeš aktivirat prek neta,on aktivira i to je to.
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Eventualno kad si sve središ, instaliraš drivere, apdejtaš, podesiš winse i aktiviraš, napraviš kompletan bakap te particije sa acronis true image ili necim slicnim. taj image zapržiš ili spremiš negdje i eto ti predaktiviranih windowsa samo za tvoj komp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|