|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
hd4870 - crni ekran
Gainward HD4870 Golden Sample, u nekim igricama ( ne svim ) se nakon cca 10 min ekran zacrni na 1-2 sec a ostalo sve normalno radi. Opet se vrati normalna slika i mogu nastaviti igrati, nakon par minuta opet isto te konacno cijelo vrijeme crni ekran i jedino sto mogu je ctrl alt del i izac u windowse. Napominjem da se komp ne smrzne vec samo zacrni se ekran. Desava se to pod Ego Draconis te se desavalo i pod Battlefield bad Company 2 . Stavio sam ventilator na 90 % i vise se pod Battlefieldom nije desavalo dok u Ego Draconisu crkne nakon desetak minuta. Ne kuzim u cemu je problem i zasto u Mass Efectu ( jedinica ) radi normalno pod ultra high postavkama sve normalno a u nekim igrama ne. Cod4 isto radi normalno. Ako je itko imao slicnih problema ili ima koji savjet bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
imam tu karticu...daj probaj instalirati gpuz i fino ga pokreni prije igrice pa prati temperature...i da,ja sam skinuo hladnjak i stavio 1 120mm vent na grafičku i dobio niže temperature |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
temperatura se ne dize iznad 52-3 stupnja tako da da vjerujem da je u tome problem :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Rma ilitiga reklamiraj.
![]() |
#6 |
Registered User
|
q6600, 2x1 OCZ XTC Platinum 800 Mhz kit, 3x 160 GB Seagate, 600W Raptoxx. na bilo kojem od senzora na grafi temp. ne prelazi 56 stupnjeva u loadu. Garanciju nemam jer sam ju izgubio :S Kupljena je u HGspotu prije cca godinu i pol, jedino ako je moguce doci tamo i zamoliti ih ako preko SN kartice mogu naci garanciju !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Pratim preko GPUz sensor log-a... unatrag 2 sata temperatura ne prelazi 55 stupnjeva. Mislim da je preveliko da postam tu ![]() Isprobano na jos jednome kompu i ista stvar se desava. Jedino sto mogu je da se probam dogovorit s deckima u hgspotu, drugu varijantu fkt ne vidim |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
nisu to baš dečki...to je jedna skupina zanimljivih ljudi koji ti nikako ne će izaći u susret... ne bih baš pretjerivao s pećnicom...nakon što eliminiraš ove stvari probaj staviti novi bios na grafu pa probaj onda...zatim,isključiti onaj turbo (tvornički OC na njoj),pa ako ni onda ne radi spustiti taktove grafe i tek onda pećnica...ja bi tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
toga sam se i pribojao da su to cudni nesusretljivi ljudi, al reko ajde sada kad su u banani i kada na sve sile pokusavaju vratit kupce mozda ce bit susretljiviji i pokazati malo dobre volje. Turbo mod je ugasen, nazalost bojim se da memorija rikava na njoj jer se jucer pojavili artefakti. Ljubicasti ekran pun kockica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Nemoj se igrat BIOSom, bolje odi u HGspot i lijepo ih zamoli za uslugu. Ako to ne prođe, igraj se s alternativnim metodama.
![]() |
#18 |
Premium
|
ako ju osposobiš svakako nemoj vraćati njen hladnjak jer radi ko kombajn... mene mi ako nije tiša jedno 50%...Ugl kad je radila s tvorničkim čuo sam je u drugu sobu,sad sam stavio CM 120mm vent i ne čuje se,temp niže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ako si platio karticom, imaš onda podatke o datumu kupnje i nebi trebalo biti problema s dobivanjem novog računa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
vidjet cemo sto se da iskemijat sa hgspotom jer koliko sam vidio gainwardove graficke imaju tamo 2 god garancije. Pricao danas s njima i rekla zena da im samo probam datum dati kad je kupljeno. Nesto cemo iskemijat probat . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|