|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ja bum ponorel!! kad clovek ima najviše posla, onda ga jebe neki crni pero..... ej, kaj sve nisam probal, fakat sam vec bolestan od tog sranja.. radil je cist ok jedno 14 dana , i jucer ga je opet spucalo... decki, zborno mesto , posd mojim balkonom, jel bu skoro sav HW letil vun kak sam živcan... naredil sam mu clean install, sve instaliral po ps-u,, napravil sam i Gost backuip, sad bum vrnul natrag na pocetak, ma baš me živo interesira, zakaj se Nero kolje sa konfom... napominjem,prža radi sa alkoholom, clonom., burn and go za data files umjesto Nere i ne restarta se.. kad je Nero u igri, OBAVEZNO se restarta, jebmmu mamu maminu ![]() i kaj sad? da probam vrnut stari Pionirac i probat pržit s Nerom, il da )probam= zaboravit Neru i delat sa ovim drugim kad su u pitanju Data dvdi?? uhhhhhhhhhh! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
|
miztek ako ti se komp restarta: 1. provjeri memoriju (memtest86 ili memtest+) 2. moze biti da je neki vrag neispravan sto se tice "struje u recorderu" pa kada krene snimati nesto "pusti stuju" da imas neki schlus... mozda srusi napon cpu-a, ko zna... probaj sa nekim drugim recorderom pa javi! i nemoj se nervirati - yaman ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
jel to na NF2 platformi. da ni morti probelem sa Nvidinim IDe driverima ili njenim "SW" driverima, kaj got vec to znaci. probaj bez njih metnut.
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
malo je cudan problem.... Kaj ce ti clone CD ak imas alcohol? KOmbinacija alcohol i nero provjereno radi Ak te bas nero muci, mozda bi islo sa record now... ![]()
__________________ |
![]() |
#5 |
Prigorec po defaultu
|
@ masterx- komp je stabilan ko granit, restarta se samo kad pokusam snimit data ili iso na dvd i to u Nero programu... sa ostalima--nema frke????? hebi ga, uninstalo sam Neru, izbriso ručno isprdak kaj ostane iza njega, sad bum jos i malo Ghostal, pak bum videl..... sentimentalno sam vezan za Nereka , pa me zato peglakaj mi dela nered i kuri Verbatim 8x medije , a za niš... ![]() @ Bruno- da ti amo znas.. koliko je to formata, isosa.... clone mi je onak , za backup origigi ps2 cda..,,znam da ide i s Aljkohol, al, opet sentimentalne veze i to.. ![]() ma, ja si sam kompliciram život, ak vidim da me Nerek opstruira, ja umjesto da ga odma deletam, hebem kojna i ravnam krivu Drinu, umjesto da koristim program koji mi radi bez grede... al ne...ja moram, njatke... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
provjeri na nerovom siteu mozda imaju tamo resenje za konflikte koji ti se dogadaju. inace, neka programi sluze tebe a ne ti njih spali ga mamu mu ![]() ![]()
![]() |
#7 |
do you speak it?
|
@miztek citao sam na netu dosta se ljudi zali na DVR-109 (ja imam 108-icu) pa probaj skinuti novi firmware... (ako vec nisi) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|