|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nakon nestanka struje, sustav ne prihvaća drivere za grafičku
Pozdrav! Dakle konfig. je iz siga osim proca i ploce koji su i5 750 i GB P55UD5! Sve je radilo do prije neki dan normalno dok nije nestalo struje i resetiralo! Pokusavao sam svasta reinstalaciju drivera od ploce, graficke u glavnom svih drivera na kraju sam formatirao disk i digao WIN7 i radilo je sve normalno(s onim driverima za grafu od win7)dok nisam pokusao instalirati drivere od grafe, nakon kojih mi se pojavio BSOD i opet restart! Racunalo u safe modu radi normalno, kada stavim recovery point i vratim windoze prije instalacije drivera grafe sve radi normalno! Zbilja se nadam nekim dobrim idejama o problemu, ja osobno mislim da je grafa, ali nikad se ne zna pa mi treba pomoć! Zahvaljujem! Ako sam pogrijesio lokaciju, molim moderatora da me prebaci di treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da pokušaš sa samo jednom grafom? Koje drivere si instaliravao (Catalyst xx)?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
to isto se meni dogadalo i ljudi su mi govorili da su najvjerovatnije drajveri. Na kraju sam komp odnesel na servis i ispostavilo se da je graficka otisla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|