|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da to ne možeš napraviti, da je samo jedna zaključana. Možda da napraviš account u kojem jedino ta mapa neće biti šerana....account zaštitiš paswordom i to je to.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Imam neki prog...Folder guard Jos ga nisam koristio, ali frend kaze da je dobar i da mozes zakljucati foldere. Ak ne nadjes na net-u, daj mi mail pa da ti ga posaljem, jer nemam pojma odakle ga je on skinuo. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
prije svega odi u tools meni u win exploreru pa na Folder options te view tab pod Advanced settingsima na dnu imas opciju "Use simple file sharing". Ti je iskljuci sada pukni desni klik na direktorij koji zelis zastit, odaberi Properties (ili Propatries - ovisi od pojedinca do pojedinca, neki su ljudi domoljubni ![]() sada pri dnu imas opciju "Inherit from ...". Iskljuci i nju pa klikni remove na poruci koju dobijes pa ok na prozoru koji ti ostane klikni yes na sljedecoj poruci sada trenutno niko nema prava na doticni direktorij i nekome ih moramo dat klikni Add na prozoru koji smo prvi dobili upisi svoj username i klikni ok daj svom korisniku sva prava ukljucujuc onaj check kraj Full Control ispod Allow naravno ako ima drugih administratora na tom racunalo oni mogu preuzet vlasnistvo nad folderom i mijenjat prava pristupa pa ovo i nije tako dobra zastita u tom slucaju u slucaju da si jedini administrator - to je to
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
hvala vam na savjetima,nije loše ni ovo što Tooma predlaže ali evo našao sam program, Universal.Shield.v3.3.1.sa kojim se može sve sakriti,pa čak i cijelu particiju ili hard,radi super i jako je jednostavan :clap: :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|