|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
iskon + gigaset sx763 problem
Jučer dobio iskon hr duo, sve spojio kako spada, net radi, telefon radi, sve ok. Kad onda danas ujuto samo pukne internet na compu. Probam se spojiti na na sx763, neće. Vidim, nema ip adrese. Restartam sx763, opet ne dobijem ip adresu, net na compu ne radi, dok je modem spojen uredno na net i telefon radi. Zatim sam odštekao adsl liniju modemu i čim sam to napravio, pc je dobio ip adresu i mogao sam normalno pristupiti na njega. Nakon toga, kad bi uštekao natrag adsl liniju u modoem, na compu bi izgubio ip adresu, ne bi više mogao pristupiti na njega, a on bi bio uredno spjen na net i telefon bi radio... U čemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Svašta može biti, prvo provjeri na kojoj ip adresi je router i ovisno o tome postavi fiksne ip adrese na kompu, zovi support jer tome služe i neka provjere funkcionalnost i postavke kako na centarali tako i u routeru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zvao službu i kod njih je sve ok. Probao sve moguće kombinacije i još mi uvijek nije jasno zašto prekine konekcije s spojenim računalima čim se spoji na net. Modem je radio svega par sati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|