|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam ja AOC 2230Fh i mogu reći da sam zadovoljan sa istim, naravno prije svake kupnje vrijedi pogledati isti bez obzira o kojem modelu se radi i nekupovati na neviđeno ili online(uvijek moguči zaglavljeni ili krepani pixeli ![]() što je dosta čest slučaj kod jeftinijih modela.Normalno da nemožeš očekivati čuda glede takve kupnje i svi boluju od poznatih bolesti TN matrice. Ali ukoliko bi ocjenjivao isti dao bi ocjenu 3.5/5 jer za cca 1.300kn koliko je koštao možda sam mogao uzeti neki bolji LG model s obzirom na cijenu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ja sam ganjo aoc..pa sam procito par reviewa pa sam odusto... ai nasao sam za 20-30kn vise neki asus iste velicine i sve...
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#7 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja imam AOC 201S, to je već sada dosta star 4:3 model, al nikada problema s njim, super slika a probijanja gotovo da nema. Žao mi što nemogu nabaviti još jedan identičan monitor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Imali su dosta solidne i popularne Flat CRT-e svojedobno,sjećam se 17 i 19 modela pogotovo. Budget još u ono vrijeme ali skroz u redu. Ne znam kakvi su im LCD-i ali TN kao TN,manje više. Za 1300kn ako ih imaš potraži Philipsa i javi se dečkima koji ga imaju,mislim da za tu paru nema boljeg monitora,23.6 je,imaš vga,dvi i hdmi,slika odlična,kutevi puno bolji od standardnih 160/160,i osobno - prelijep. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Hvala vam svima na odgovorima! Mislim da ću ipak uzeti philipsa jer stvarno je predivan monitor, a čini se da je kvaliteta odlična, pogotovo za tu cijenu. Zanimljivo kako nitko nije spomenija Samsung monitore... Čini se da nisam jedini koji misli da su sranjola... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja imam AOCa 2434pw i prezadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
|
|