| 
 | |||||||||||
|  02.03.2005., 00:40 | #1 | 
| Raindrops keep fallin'... Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: Đakovo 
				 | 

Problemi kod prženja
			 Nešto mi zapinje kada pržim u Neri. Prvih 10 sekundi sve štima i onda se buffer (gornja skala) počne spuštati sa 100%, da bi nakon minute došlo do 0% tako da mi se CD ili DVD ostatak vremena prži bez buffera (radi samo mala skala buffer levela). I sat što mi odbrojava koliko do kraja često treperi a kad dođe do nule CD mi se snima još barem 4-5 minute. Na kraju Nero ispiše da je 30-tak puta spriječio buffer underrun (ili tako nešto). Kada snimim film DVD je posve čitljiv dok kod kopiranja audio CD-a pjesme znaju prekidati. Dali je stvar do pržilice (NEC ND-2500A), procesora (Barton 2500+) ili nešto treće...:confused: 
				__________________ "I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 02.03.2005. u 01:44. | 
|   |   | 
|  02.03.2005., 00:49 | #2 | 
| Junior Member Datum registracije: May 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Očito je stvar buffer under-run-a... DVD ne dobija podatke dovoljno brzo... A zasto, trebalo bi ispitat... razloga moze bit dosta, 
				__________________ | 

|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  02.03.2005., 00:54 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2004 Lokacija: Osijek 
				 | Ja sam imao sličan problem,a uzrok je bio SP2 koji mi je Plextora prebacio u Pio mod i nikako to nisam mogao namjestiti kako treba pa sam se vratio na SP1.Ako imaš SP2 provjeri u kojem modu ti radi prža. | 
|   |   | 
|  02.03.2005., 00:58 | #4 | 
| M.U.P. Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | Koja verzija Nere? Slični problemi se znaju javljat s verzijama manjim od 6.3. Ako imaš neki drugi program probaj s njim | 
|   |   | 
|  02.03.2005., 01:42 | #5 | 
| Raindrops keep fallin'... Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: Đakovo 
				 | Instaliran mi je XP profesional bez SP1 ili SP2. i pržim s Nerom 6. Nisam sumnjao da je greška do Nere pa nisam ni probavao drugi program. Probat ću pa da vidim onda..... Al' fora je u tome što je do prije tri mjeseca sve šljakalo savršeno a sad mi zapinje, a nisam ništa mijenjao na konfiguraciji niti dirao drivere. 
				__________________ "I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |