|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Komp mi neće prepoznati externi DVD-ROM
ne znam zašto mi komp neče prepoznati externi dvd/cdrw combo uređaj priključen normalno u usb na kompu u xp windowsima,inače se radi o hp 2133 mini notebook-u koji nema dvd na sebi |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi li ga probao na nekom drugom kompu/OS-u?
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Onda očigledno nešto ne štima sa externim uređajem. O kakvom ti to usb-ide kabelu pričaš?
#5 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
e evo skužio sam u čemu je caka s obzirom da su kabal od napajanja i ide konektora jedan blizu drugog, ide kabal nije bio dovoljno uštekan u dvd rom pa ga komp i nije mogao prepoznati,inače se radi o USB 2.0 na IDE,SATA adapteru koji se tako priključi bilo na hard bilo na dvd rom kužiš i koji ima externo napajanje |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ova bi izjava možda i imala neku težinu da ne dolazi od osobe sa stotinjak otvorenih tema gdje joj nešto ne radi ili ne valja i da nije upućena osobi koja o računalima ima ipak mnogo šire znanje ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|