|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() Pozdrav, na kompu imam mobilni internet, sve radi ok, pa bi sad htio spojiti i laptop na taj isti internet, znaci da oba kompa koriste taj mobilni stick, imam wireless karticu na svom kompu preko koje bi radio to spajanje. Dali je to uopce moguce i kako ? Zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
desni klik na adaper koji imaš za spajanje na mobilni net i odeš na propertise -> sharing i tamo stavi kvačicu da omogućiš drugima spajanje preko te veze na net i odaberi svoju wireless karticu tamo (konekciju). zatim otvori softver svoje wireless kartice i tamo odai na new network wizard i napravi ap netvork. podesi si ime mreže i lozinku da ti se netko ne spaja na mrežu i upali laptop i sve bi trebalo radit. pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Puno hvala na odgovoru, nisam imao interneta do sad pa nisam mogao odg. Napravio bi to sve sto kazes, al ja nemam tmobile stick kao adapter u network connections. Pa nemogu to ni postavit, ovo za wlan znam nastimat. EDIT: Uspio sam, hvala za pomoc. Zadnje izmijenjeno od: locoo. 07.03.2010. u 21:59. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|