|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Smrzavanje prilikom bootanja
Upalim komp normalno se digne napise brzinu cpu i ram prikaze da je nasao cdrom i stane i nista se ne desava. Probo sam otpojit ide kabel od hdd a onda skuzi da hdd nema i opet stane. Konfa: Ploca: ? socket7 CPU: 166 (bez mmx) Ram: 64mb (valjda edo) VGA: Pci 2MB Cdrom: LG 52x Hdd: ? 30gb Na kompu nije nista ocano i od kartica ima samo grafu. Pomagajte ljudi bilo sta bilo kakve ideje nemam pojma sta bi moglo bit do sad je sve radilo i moram ga slozit do nedjelje (zadnji rok) inace : giljotin Mozda negdje kontakt zeza ali nisam nista uspio nac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Misalim da će ti upalit ova solucija : giljotin : giljotin Vjerojatno neće prepoznati disk od 30 Gb. Kaj je ovo skup onih koji slažu drugima kompove pa ovdje dođu potražiti pomoć? Jučer neki nije znao flashati BIOS a za drugog slaže. Na kraju ja moram pola kompa promijeniti da bi kako-tako radilo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Gore je 30gb (i ploca ga je prepoznala kao 30gb) vec dosta dugo sa win98 i sve je radilo do jucer. Komp je od starog na njemu radi knjigovoda, a dolazi u ponedjeljak pa ako nece radit bit cu ja kriv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Trebao sam promjenit monitor a posto su konektori natiskani morao sam i ostale skinut pa su mi sa nekim konektorima ispali sarafi pa su konektori pali u kusiste, otvorio sam vratio ih nazad i nisam nista diro. Budala nisam pogledo da li je radio prije nego sto sam ja iso dirati. Mozda je netko drugi nesto s*ebo. I moro sam ic dvaput doma jer nisam znao da je neka budala stegnula konektore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|