|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() Ovako imam problem mješaju mi se signali .Kada je došao t-com rekalo je da je sve uredu ali 1 laptop je htio na internet a 2. nisu htjela onda je promjenio routor stavio mi isti kakav sam imal thompson TG782 no sitlacija se popravila ali su mi rekli da ako ih još jednom nazovem da budu mi naplatili 4 routora i seatbox ili kako se več piše .Danas sam se spojio sa kablom no imao sam problem pisalo je da sam konektan ali nije htjelo niti www.google.hr a drugi laptopi se konektaju kada ja isključim Access point a kada je uključen ne žele. Molim vas možete pomoć ? Btw imam još 1 routor bez wirlessa ali nije od t-coma... jel bi mogao svjejdno raditi s t-comom i max tv-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zovi ti lokalnog gurua nek ti nastima da se ne mjesaju nlo signali.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
a tko će te razumjet kad pišeš nerazumljivo i nerazgovjetno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Daj malo pojasni sta ti radi taj AP ako vec ides sa LapTop-om na internet preko Wireless signala koji dobijas od tog rutera.. !? Moguce da ti AP pravi interferenciju sa Wireless Routerom.. trebas promijeniti na jednom od uredjaja kanal na kojem radi mozda su iste frekevencije podesene ili su jako blizu kanali.. Koji ti je AP ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|