Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.02.2010., 15:24   #1
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
(riješeno) Novi komp nema zvuka

Ovako, jucer dobio komp, slozio ga, nakon nekih manjih problema uspio ga pokrenuti...instaliram ja windows 7, sve ide bez problema, jedini manji problem mi je bio sto CD sa maticnom nije imao drivere za win7 pa sam ih morao skinuti preko neta. No i bez instaliravanja drivera za maticnu LAN mi radi tako da ocito win7 ima neke drivere za tu maticu, zvuk nije radio no mislio sam da ce skinuti driveri to rijesiti...e pa nisu, skinuo sam sve moguce drivere, program koji dodje sa driverom registrira kada ja plugam / unplugam zvucnike sa straznje strane, isto tako kada pokrenem nesto da svira vidim da windowsi vide da se nesto svira (skace onaj zeleni bar kod konfiguriranja zvuka). Vidio sam da ima jos ljudi koji imaju problema sa zvukom na win7 pa sam reko ajd idem instalirat xp pa da bar izoliram problem, no ni kod instaliravanja XPa zvuka nema, isto windowsi vide da ima zvuka kad pokrenem nesto ali zvucnici ne daju nikakav zvuk (provjerio, zvucnici su ispravni). Kuciste ima s prednje strane isto audio out, spojio sam potrebne zice iz kucista na maticu da bi bilo zvuka no ni tamo nema zvuka.
Maticna: ASRock M3A770DE
Jel mi ostao jos kakav softverski nacin da probam osposobiti zvuk ili je stvar u maticnoj?
Rudy je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 17:03   #2
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
aaaaaa, ispao mi jumper sa EUP_Audio...isuse cijeli dan potrosio radi neceg tak malog...uglavnom rijeseno, moze close
Rudy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno