|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Metronet Power user
Moze li mi netko od vas reci Power user sifru za Thomson Speedtouch 780 WL Razlog zasto ovo trazim je jer mi treba opcija DMZ a sa ovom standardnom sifrom nemam pristup tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Sefe ovo je prekomplicirano.Zar nema nesto kao kod T-coma di ukucas sifre i imas slobodan pristup tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
nema jednostavnije... T-Com je neko vrijeme davao ljudima admin user i password pa se zato zna koji su, Metronet i ostali nisu davali pa se nezna... inače, ti si sad PowerUser... ono što tebi treba je Administrator ili Root account...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Samo da napomenem da se nemoraš zezati sa telnetom. Meni telnet nije htio, pa sam dodao novog usera preko web ui-a, stavio mu u config file-u role=root i uploadao config file nazad. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|