|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Dreamweaver problem.
Poceo sam nesto raditi u dreamweaveru,tako da sam totalni početnik.Problem mi je sljedeci: Napravio sam prvu stranicu i nazavao je ondex.htm,na njoj imam jedan (kako da to sada nazovem!?) dugme da kada kliknem na njega da ode na drugu stranicu na koju mu ja zadam.Kako se to zove? To dugme sam napravio tako da sam sa draw layerom oznacio prostor i u njega inesert image .gif. I sada oznacim to dugme i u propertisima tamo di pise link mu napisao da ide na neku drugu stranicu koju sam nazvao stranica 2.Naravno nju sam kreirao pomocu NEW,i na nju stavio sliku.I sada kada kliknem na dugme trebalo bi se prebaciti na tu sliku ali ja kada kliknem ne dode slika nego ovo:
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ovo prethodno sam skuzio,ustvari skuzio sam tek sada da sam glup ![]() Ali dok ne skuzim opet da sam glup ajde neka mi netko pomogne oko sljedeceg problema: Kada radim stranicu i gledam je pomocu (F12) previewa ona izgleda normalno,a kada izadem van i odem tamo gdje sam je snimio i kliknem na ikonicu index.htm on mi ju otvori ali nece da prikaze sliku,slova ima ali nema slike,a u previwu ima slike... probao sam sa mozzila forefoxom i IEom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
razlog tome ti je uglavnom to da ti se slike ne nalaziju u istom direktoriju ko i index.html i otvori code od stranice i unutra pobriši ručno ispred svake slike ( nakon kaj si slike skopiral u folder sa index-om ) njezinu putanju ( npr C:/blalblalba/bčačlb lal /slikica.jpg - samo treba ostati slikica.jpg) nadam se da je to to , ak ne onda neznam kaj bi bilo ![]()
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
Problem rijesen primjenom tvoje metode! HVALA!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|