Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2010., 02:10   #1
Tomo321
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Pomoć oko kasde kd318 mui

Pozz ljudi.Prvi put se obracam pa nemojte zamjerit ako nesto nisam dobro pojasnio oko upita za pomoć!Imam kasdu od t-coma i danas mi prebacivaju tarifu u flat rate s tim da nemam mogucnost dobivanja novog routera!dali postoji mogucnost da na kasdu spojim neki canyon acess ili check point sa antenicom preko mreznog kabla samo da odasilje wireless signal da mogu laptom spojit na taj nacin!neznam ni sta znaci acess ni check point pa sam napiso i jedno i drugo.u slavoniji imam internet preko seoske wireless mreze koja je spojena na nacin antena...pig tail...modem(router sta vec) pa mrezni kabel i onda taj canyon acess/chect point ili kaj vec koji odasilje wireless signal...pa me zanima dal tako mogu i sa kasdom tu u zgb...Zahvaljujem svima na pomoci!!!Pozz
Tomo321 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 02:25   #2
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Kupis si na trznici za 150kn Thomsona ili Siemensa, t-com verzije i miran si. Ukucas unutra svoje podatke, ukljucis wlan i "surfas". Ako vec imas wifi routera, moguce ga je spojit na kasdu i onda on salje signal. Ako nabavljas "novo", onda naravno zaboravi na kasdu.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno