|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Neobičan problem sa Riva Tunerom
Imam riva tuner v2.0 15.3 NY release, i pojavio se čudan problem. Dakle riva tuner je radio normalno, bilo je aktivno overclockanje pa je bio i u startupu da prihvati vrijednosti pri startu sustava.... E sad...ja sam otišao na log off user (iz određenog razloga), i onda ponovno log on, tu je počeo problem, pojavila se greška sa riva tunerom (...has encountered an error..bla bla..) error report ukazuje na to da je greška u msvcrt.dll modulu.:confused: Pokušao sam deinstalacijom riva tunera pri kojoj se opet pojavi greška ali prođe i kliknem na finish. Ponovno ga instaliram i greška je opet tu. Pokušao sam reinstalacijom drivera za grafičku....greška je opet tu:mad: Pri pokretanju sustava se pojavi taj error jer je riva tuner u startupu ali sam to sada isključio u msconfig-u. Sad više nemogu pokrenuti riva tuner!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
pa kaj nitko nikad nije čuo za to, nikome se nije takvo nešto dogodilo!?! Gdje ste clockeri? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
meni se nioje dogodilo Probaj deinstalirat pa ponovno instalirat... Upps, tek sam sad videl da si to već radill, ![]()
__________________ |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() eh da je tako jednostavno nebi ja sada tu postao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e pa onaj tko ima riva tuner instaliran neka proba to što sam i ja! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kontaktirao sam kreatora Riva Tunera, i on mi je poslao link sa foruma gdje je objasnio (kolko, tolko) kako riješiti problem, nisam baš sve skužio pa sam ga pitao za detalje, sad više ne želi da ga pitam takva pitanja i da bih to morao skužiti iz informacija koje imam na tom linku. evo link pa recite ako netko skuži što treba: http://forums.guru3d.com//showthread...70#post1045670 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa što ne makneš RivaTuner i staviš Powerstrip i problem riješen.Ko da je taj RT jedini na svijetu s kojim možeš clockati.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma sad mi nije do clockanja. Htio bih samo maknuti taj Riva Tuner a da se nakon što ga ponovno instaliram ne događa isto, jer se error događa i kod deinstalacije. ali ovdje nema onog tko zna riješenje, tako da ću riješenje morati pronaći sam..........Format C: (Harakiri) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|