|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Pozdrav! Imam jedan stari laptop Prestigio Nobile 156, kojem je bio puknuo željezni nosač monitora, pa sam ga ja rastavljao i zaljepio dvokomponentnim ljepilom i popravio taj nosač. Prije nego sam rastavljao laptop na njemu je sve normalno radilo, jedino što me smetalo je taj nosač ali sad je i to rješeno. Problem je u tom što sad kad sam ga sastavio monitor ne radi, nema ni slike ni osvjetljenja... Sve konektore sam 3 puta provjerio i sigurno je sve dobro pospajano, i pazio sam da nešto neoštetim pri rastavljanju i sastavljanju. Zbilja ne kužim u čem je stvar pa ekran sad neradi... ![]() Kad sam popravljao taj nosač morao sam brusilicom obrusiti jedan dio koji je pričvrščen za ekran pa me zanima dali je možda nekako utjecaj brusilice i njenih virbacija uz ekran mogao nekako naštetiti, iako nije ništa prerezano ili pokidano. Na slikama sam označio crvenom bojom dvije "čule" ![]() Plavom bojom je označen taj željezni nosač koji sam popravljao. Laptop sam također probao spojiti sa drugim monitorom jer ima video out izlaz ali ni na njemu ništa ne pokazuje... možda je do grafičke ? Eto molim vas da bacite pogled i ako netko ima neki pametan savjet što bi mogao provjeriti i probati napravit da utvrdim di je greška i zašto ne radi... Slike: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|