|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
"Ulead video studio 8" eksperti pomozite!!!!
Odnedavna sam poceo raditi sa programom "Ulead video studio 8 se DvD" i pomalo se usavrsavam. Naisao sam na jedan problem pa ako moze neko da pomogne. Evo o cemu se radi. Pomocu moje TV kartice snimio sam sa Tv jedan film na HD i sve je bilo OK. Sa Ulead studio sam odrezao reklame iz filma i nakon toga isao provjeriti da li je sve proteklo u redu. Primijetio sam da (otprilike od polovice filma) slika kasni za zvukom i to sve vise sta ide prema kraju filma. Da li neko iz iskustva zna u cemu je problem Thanks to all |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Izumitelj
Datum registracije: Jan 2005
|
.
Ja ti nisam expert, ali sam malo radio sa tim programom. Program je zahtjevan i trazi jak kompjuter. Minimum rama 512. I meni se desavalo isto ali sve bi se normaliziralo nakon jednog restarta kompjutera. Rekli su mi da je to zbog nedovoljne memorije. I onda radis,radis i jednom trenutku se comp. zagusi i desava se to sto se desava. A moze biti i zbog nekog codeca koj ti fali. Probaj taj video file provjeriti sa G-spotom (programcic koj ti kaze sve o tipu media filea). Anyway... ja sam na kraju skinuo taj Ulead 8 i stavio opet Ulead 6 koj mi radi uredno. Manje gusi comp i lakse i bolje radi (iste stvari). ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: "Ulead video studio 8" eksperti pomozite!!!!
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: "Ulead video studio 8" eksperti pomozite!!!!
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|