|
![]() |
#1 |
Magarac
Datum registracije: Aug 2007
|
Compaq 6820s driveri grafike za Win7
Bok ekipa jel bi mi itko mogao dati preporuku drivera za ovu kombinaciju instalirao sam novi catalyst suite i ne funkcionira... OS je naravno Windows 7, pa ako netko zna kako rijesiti taj problem molio bih da mi objasni... Instalirao sam podosta toga sto se dalo, (zvuk, chipset, i grafiku cak) ali grafika ne funkcionira cak mi nece niti prepoznati aero teme... tj nece pokrenuti aero teme... hvala na odgovorima...
Desktop: Gigabyte GA-EP43T-UD3L / Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz under Scythe Katana III / Corsair Dominator DDR3 1600GHz (2x2Gb kit) & Corsair Vengeance 1600GHz (2x4Gb kit) / Sapphire HD6750 512Mb GDDR5 / 3xSATA HDD (80Gb+120Gb+160Gb) / Aopen mid tower / Fortron Bluestorm 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na HP supportu ima za Vistu i za ugrađenu grafu (ATI Mobility Radeon™ X1350) je njihov sp36784.exe (107 MB). Kako se tu radi o dosta staroj verziji drajvera (8.40) možeš probat slijedeće: - uz pomoć HH Mobility Modder - a "editirat" neki od zadnjih drajvera za W7 izdanih od ATI - ja, kao source uzmi Mobility verziju a u krajnjem slućaju može i "obićna" Radeon serija - ovo poviše samo edit odradiš manualno, u oba slućaja instalaciju napraviš kroz Device Manager > Update a potom CCC i ostalo "ide" preko odgovarajućeg Setup - a - nađeš na netu odgovarajući paket, probaj ovaj (ATI Catalyst Mobility Ver 10.8) O cijeloj ovoj problematici je govoreno u x tema samo je češća situacija da "nema" drajvera za XP a u stvari se radi o istom problemu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|