|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
zakrpa xp
ajd narode recite mi kako da prebacim windovs xp na nas jezik.imam original talijanski i koju zakrpu trebam skinut da bi ga prebacio na nas jezik.pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj ovo, ali nisam siguran da će pomoći jer kaže da se stavlja na eng. verziju, a ti imaš talijansku. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala čovek u pravu si.neće da radi na talijanski windovs samo engleski.a sad te pitam jos 1 stvar pa necu vise do daljnjeg-hi.ako stavim neku divlju kopiju windovsa na engleskom i ukucam moj kod talijanskog windovsa hoce li to proći ili ne.pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nece.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ok tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Možda postoji opcija sa talijanskog na engleski(pretpostavljam da ga bolje znaš od talijanskog), a onda na hrvatski.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da ni to neće ići. Koliko znam, OS-ovi s 'jakim' jezicima (talijanski, njemački,...), osim engleskog, se ne mogu prebaciti na drugi jezik.
![]() |
#8 |
Registered User
|
ok.večeras cu resim problem sa rock xp4 vrhunsko rijesenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|