|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Komp se bezveze gasi
Poz Jučer mi se komp ugasio sam od sebe 3 puta. Samo se ugasi, upalim ga i sve normalno radi. Danas mi se opet ugasio par puta, prije toga nikad konfiguraciaj je amd 64 2800+ dfi lanpartu tu 250gb 512 kingmax hardcore ddra fx 5900xt 640gb hard chieftec 450w napajanje thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neko pregrijavanje. Ako se komp gasi kada pokreneš neku grafički zahtjevnu aplikaciju, vjerojatno je do grafe. Pokreni OCCT i prati temperature. U istom programu imaš mogućnost testirati i zagrijavanje grafe. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
to sam zaboravio napomenut sa je sve hladno, cpu temperatura je uredna, na grafi su cooler i pasivci hladni... igram nešto sat vremena i ništa, i onda normalno surfam i samo se ugasi :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#5 |
Premium
|
moguce da je napajanje, poceo zujat cooler od napajanja nedavno, pa sad presto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
može lock, komp se vec dan i pol nije ugasio, valjda se to riješilo samo od sebe ![]() thx svima na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|