|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Problem s monitorom
Imam stari monitor "TRUST" sa zanimljivim problemom:Nakon podizanja windovsa(bilo kojih xp,98)slika na monitoru se pojavi u 4 primjerka sa preklapanjem po vertikali.Dok se komp podiže ili radi u biosu sve je uredu sa monitorom i bojama .Radi dobro i dok je na ekranu "pozdravna" slika windovsa, ali u trenutku prebacivanja na desktop desi se gore navedeno.Šta da radim,isto se dešava na više kompjutora?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ako ti svi kompjuteri rade normalno, a problem se javlja samo s tim monitorom - mislim kako bi bilo mudro odnjeti monitor na servis. u slučaju da je popravak neisplativ, ubodeš novi. cijene monitora su ionako smiješno niske. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
To se i meni isto dogodilo ovo ljeto kad sam kutiju pokusao spojit na nesto sto je licilo na monitor, a bilo je prastaro....Ajd dobro- ne bas toliko staro. Uglavnom- ne radi jer nema neki chip- sta ti ja znam- koji treba da radi pod xp-om (meni nije htio radit),za 98-icu ne znam. Al ne mora to uvijek biti slučaj- Imam i ADI star barem 10g. koji uredno radi pod xp- om ( naravno uz smanjenu rezu). Ajd- pomogo sam barem malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Mislis da ce to pomoc??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Problem riješen,smanjena rezolucija.Kompovi su bili podešeni na 17 colski monitor,a ovaj je 15 cola.Zahvaljujem
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nebi htio biti djubre ali monitori se mjere u inchima a ne u colima ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Razlika između cola i incha je jednaka razlici između djubreta i đubreta.Zahvaljujem svima koji daju konstruktivne prijedloge ili ideje kojima se može čovjek pomoći u nevolji
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|