|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
HT adsl - NOVI TOMSON
Dragi kolege ![]() Tomson ima novi Tomson sivi, kockasti ![]() Neradi dyndns kao ni proslom, probao sam sa proslim passwordom ali nije isti. cak ni user vise nije 0000 ima neku sifru cudnu ![]() Pomagajte ![]() ![]() Puno hvalaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne piše u uputstvima? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
admin account ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
to bi vec islo teze… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Stvarno ne znam kak vam se da davit s tim t-comovim modemima stalno. Ja sam si još prije godinu-dvije kupio svoj router i to je to. Uopće me ne zanima koji mi modem daju. Stavim ga u bridge i zaboravim na njega. Prije par mjeseci su mi došli zamijenit modem (stari se žalio da mu max tv ne radi kak spada). Došli, zamijenili. Meni svejedno. Stavio ga u bridge kao i prošli i to je to. Ali najbolje mi je bilo kad su ga mijenjali. Došli i rekli kako taj novi ne može u bridge i da neću moći koristiti ovaj svoj router. Ja ih zbunjeno gledam... Kako ne može? Oni otišli, a ja i taj novi stavio u bridge bez problema. ![]()
![]() |
#9 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() pitam jer meni radi na 2 komada bez problema. a tebi na 2 ne. pa vjerojatno nešto krivo radiš, sumnjam da bi dobio 2 defektna u nizu. provjeri sve upisano još jednom pa javi. ![]() (odi na dyndns ili di već imaš registraciju, pa se tamo logaj direktno, da provjeriš je li ti taj pass ok, da ne upisuješ neki krivi možda...)
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
TomRi: Ne radi dyndns ni na mome. Nego vidim da imaš padajući izbonik za interface. Kod mene toga nema, a pretpostavljam ni kod kolege, i da milion puta sam provjerio sve postavke, na računalu sam podesio klijenta u valjda minuti i radi. Jel možeš molim te uzet skrinšot sa Thomson Gateway -> information i okačiti ovdje? Thanks.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Opet će bit "slućaj" sa T-Scum customiziranim fw sa isključenim / pogašenim svega živog ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Sve 5 ali ja nemogu uopce izabrat gore configure da odaberem enable dyndns ![]() Tcom firmware radi svoje, i na ovim novim svima je tako podeseno. Ako netko moze razvalit admin pass bilo bi mrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Jel mozda tko nabavio admin acc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Laughing Man
|
Ne postoji. Treba hack za promjenu firmwera. Hack također postoji ali uključuje lemljenje po uređaju. Plus spominje se telnet pristup u tutorialu, a ovdje je isti dizejblan. Po meni niš' od svega toga. Rješenje, najbolje rješenje, je izgleda kupovina wrt54gl i bacanje t-com govanaca u bridge mode. I sve mi se čini da sam to previše odgađao... Uostalom evo ti par linkova pa se igraj ako ti se da: http://forums.whirlpool.net.au/forum....cfm?t=1216321 http://forums.whirlpool.net.au/forum...m/1203492.html http://download.modem-help.co.uk/mfc...8-2-1/Germany/
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|