|
![]() |
#1 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Instalacija Windowsa XP Pro SP3 se smrzne
dakle, ne mogu instalirat xp pro sp3 na stroj. cd je ok jer sam probao na drugi komp i uredno je prošlo. stane na onom dijelu di priprema instalaciju, preparing setup, 10-15 skeundi nakon prve pojave plavog ekrana. probao sam sa drugom pržilicom, drugim diskom - ide i sata+različiti kablovi,, drugom grafom, rame sam šaltao po slotovima i mijenjao ... i ništa. ideje? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
imao sam sličan slučaj,nabavio proc x2 4200 upucao ga na mb krenuo sa novom instalacijom ,izbacivao kod instal component nekako prošla iz 50 puta intalacija ali mi se komp rušio ,sve promijenio (čak i mb) krivac-proc-vjerovao ili ne (neko ga je dobro izmuzo) moguč krivac (jedino ti je mb ili proc ostao kao uzrok) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja bi isao sustavom eliminacije cd dvd rw ram i onda dalje.
![]() |
#4 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
pa u tome i je stvar, sve sam probao. ostaje mi mijenjat cpu ili mbo, SVE drugo sma izmijenjao i ništa... 4 diska, sata i udma, ista stvar... idem proc mijenjat onda grrr. EDIT: na hdd sma instalirao winse, ali na drugom kompu, i kad ga spojim na taj, ne dize win... proc također zamijenjen i ista stvar... ploča je sigurno... bi li flashanje pomoglo?
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 12.12.2009. u 15:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|