|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Komp se smrzava kod bootanja i resetira kod shutdowna
Eo vako... iam par problema sa kompom.. jedan od njih je kada upalim komp, bootaju mi se windows ( XP ) i dodje mi ono "welcome" i odaberem korisnika i udjem.. i kada udjem nakon minutu-dve mi se zamrzne slika i svakih jedno 10 sekundi mi se "updatea".. dok je smrznuta ja micem sa misem lijevo-desno ali nista dok se ne odmrzne za 1 sekundu... i zadnji problem je ponekada kada ocu da resetiram kompjuter on se sam od sebe ugasi i ponovo se upali.. i to mi ne ide u glavu.. i svemi je pod garancijom ali je hebeni ve-mil propao pa su mi i garancije propale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
A jesi li ti siguran da nisi skinuo kakvo smeće sa interneta?? Da je grafika, ili nebi imao slike ili bi ti slika bila zmrdana, puna artefakta. Jesi li pokušao reinstalaciju OS-a, repair istoga ili, skeniranje kakvim antivirusnim programom iz safe mode-a? Koje komponente su u igri uopće? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Malwarebytes' Anti-Malware i proskeniraj sistem, eventualne nametnike kolji u safe modu ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
nista sa interneta nisam skidao, i OS sam promjenio par puta.. a sta se vemila tice, ja sam tu u rijeci i zatvoreni su... Intel Duo E4500 GeForce 8600gt Gigabyte P35 Kingmax 2gb... Planiram si novu graficku uzimat... jer mi je ova ostarila... ![]()
![]() |
#7 |
|
Izvrti 2 passa memtesta da isključiš RAM kao uzrok problema, možeš pokušati i sa svakim modulom memorije posebno upaliti komp pa vidiš ako je jedan od njih problematičan. Nisi naveo koje napajanje imaš? Btw. zaboravio sam ti reći, naslov teme ti je strava ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 04.12.2009. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
a sta mislis da je mozda do radne??.. aj budem pokusao.. naslov je zestok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
napajanje sam dobio sa kucistem Codegen.. 400W.. Bojim se uzet novu maticnu plocu jer ak je uzmem, spojim sve i opet nebude radilo.. a Ve-Mil je propo pa nemogu iskoristit garanciju, a neda mi se do Zagreba.. -.-'
![]() |
#12 |
Premium
|
eo jucer bio u Links-u i kupio si novu graficku i usput dao komp na... nes sa D.. dijagnostiku ja mislim.. ugl. sta se tica smrzavanja to je bilo do graficke, a ovo resetirana kod shutdowna je do maticne pa su mi preporucili novu maticnu ili da pustim da mi ju one sredi.. pa sam bio bez kompa 2 dana ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|