|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Acer Aspire 5738G - zvuk pucketa
ovak, slusam muziku na laptopu i sam odjednom zvuk pocne nekak cudno zvucat xD, kao da ocitava muziku sa magnetske vrpce, tako puckece, prvo sam pomislio da su slusalice, vec sam ih kreno bacit a ono ja iskopcam i opet tak puckece 0.o... sve to se desava na laptopu Acer Aspire 5738G os je windows xp sp naravno sp3 zna li itko rjesenje? EDIT: ne desava se sam sa muzikom, i ostali zvukovi "zapinju" Zadnje izmijenjeno od: neki lik. 03.12.2009. u 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Si probao sa driverima? Update, reinstall?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
to se i meni bilo desavalo uz zamrzavanje kompa, samo kada se meni to desilo nisam imao zvuka. znaci dobio sam los zvuk ostao bez zvuka i komp se zamrznuo. bila je rijec o clevo laptopu iz infogame. onda sam odnio lap posto je bio pod jamstvom u servis i nakon 45 dana sta nisu moj slozili dobio sam novi. kada sam pitao u cem je bio problem rekli su da je najvjerojatnije mbo crkla. sada nemora to biti slucaj kod tebe. kao sto sinisa kaze probaj sa driverima, nebi bilo lose da mu i win promjenis, mozda i oni prave problem a ako nista od toga nije onda furaj lap u servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
prije nego ga odfuras na servis digni nove win pa vidi dal ce zezat, jer u suprotnom ces dobit fakturu od servisa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|