|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Smrzavanje nakon buđenja iz mirovanja
Novi PC, Win7 32 bit, mb M4N78, AMD II X2 250, ATI Radeon HD 4670.....Ukratko, nakon buđenja kada kliknem mišem pojavi se mala šarena kocka (2x2 cm) i onda sve smrzne i li zacrni. Inače moram fest drmnuti mišem i tipkovnicom (bežični)da se probudi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odakle si instalirao drivere za grafičku?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Dečki u trgovini su mi instalirali, valjda s cd-a ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vidim da ti daju bedaste odgovore na pitanje. Pitanje ti stoji,a riješenje ti se krije u BIOSU. Imaš standby stanja S1 i S3 koje možeš odabrati. S1- CPU Stopped In this state, your PC is technically in standby and this is the default standby state if S3 is not supported. Power consumption is Five Watts to Thirty Watts of Power. S3 - Suspend to RAM (context saved to RAM) In this state, your PC in standby and all fans, hard drivers and other devices are powered down into a sleep state. Power consumption is less than Five Watts. Svakako odaberi S1,jer će ti se na S3 svakako događati ono kaj ti se sada događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otkrio si toplu vodu, a? To nije rješenje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
A što je rješenje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ACPI driver su instalirani. Možda je smiješno ali skužio sam da kada ga budim samo klikom na miša bude sve ok. Malo se teže budi pa sam znao onako mazniti po tipkovnici pa po mišu i onda zamrzne a i stavio sam ga sada na S1. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|