|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Acer 5520g ne POST-a
Ovako, laptop kod pritiska na tipku za uključivanje uključi led-ice i čuje se spin-up diska i nakon toga se restarta, a to se ponavlja cijelo vrijeme dok ne izvadim van bateriju. Na ekranu se ne pojavljuje ništa, a problem se pojavio spontano, jednostavno se jedno jutro laptop više nije htio uključiti. E sad, probao sam mijenjati RAM-e i nije problem u njima, također sam izvadio HDD i spojio ga na stolni komp-radi normalno. Već sam htio prodati, kad gle čuda-bezveze probam uključiti i radio je cijeli dan, ali drugi dan je bio opet isti problem. Svi su mi rekli da je matična, al mene samo zanima objašnjenje zbog čega malo radi, a malo ne i dal se može to srediti na neki način da se ne kupuje baš cijela matična s obzirom da je odurno skupa (rečeno mi je da je nova 2000kn, tak da to ne dolazi u obzir, eventualno da nabavim neku rabljenu). Inače, u laptopu je Turion x2 tl-56 i grafička nvidia 8400m, ako to kaj znači. Unaprijed hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Promjena matične na lapu koji više nema garancije kod nas je totalno neisplativa investicija. Ako ploču nađeš jeftino na ebayu, možda bi se i isplatilo, ali u svim drugim slučajevima je bolje prodati ga u dijelovima i nabaviti novi lap.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|