|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
flashanje biosa & boot CD
trebam flashati bios jer mi ne prepoznaje novi procesor, u uputama za flashanje kaze da flash radi samo pod pure dos-om uglavnom : Step 2. Create a pure bootable diskette by including only the Drvspace*.bin file, Io.sys and the AWDFLASH.EXE onto the diskette. This program only works in pure DOS environment, the utility can not be worked in win95/98/ ME/NT/2000/XP. problemcic je sto nikako ne mogu nazjerat floppy da radi u mojoj kanti pa sam napravio boot CD u neri 6603 iz nerinog imagea kad pokusam flashnut bios kaz e da nemam dosta memorije, pa sam premostio ucitavanje "nepotrebnih" fileova sa shiftom, ali onda ne mogu doci do hdd-a ni do cd-a, jednostavno nema tih driveova samo neki virtualni a:\ s kojim se bas nisam usrecio jel ima tko prijedlog kako to izvest? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Imaš možda ponudu flasha već pri samom bootu?Dosta ploča to danas već ima... Na dnu ekrana, čim ga upališ, možda piše da stisneš neku kombinciju za flash bios... nakracaj bios na disketu, i sve što još treba s njim, i ugurni i čekaj da vidiš što će biti.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a da napises koju maticnu imas
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ploca je Soltek sl-75drv5 a svi moji problemi se temelje na tome sto floppy ne radi na toj ploci, vjerojatno je nesto neispravno na ploci pa ne kuzi floppy jer sam probao floppy kod frenda (s istim kablom) i floppy radi ok a kod mene samo svijetli ona dioda pored unload buttona i to je to. bios ga ne kuzi a ni win naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
postoje programi za flash iz windowsa paske je nesto prica o tome pa se obrati njemu a sto se flopija tice vjerojatno je kabel ili neisprava ili krivo ukopcan probaj ga malo vrtit i isprobavat druge kombinacije
![]() |
![]() |
#6 |
Bloodshed Protected
Datum registracije: Aug 2004
|
Flash
Ak mozes nac od nekog Flash Memoriju ovo može pomoć : http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=16880 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
okreni pinski kabal na Flopiju, to te zajebava naopako si ukopčao kabal i zato ne radi, samo ga okreni za 180° |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|