|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Kak naterat EpsonC86 da radi u Dosu
Stari mi ima na 486-ici neki knjigovodstveni prog, i crko mu je printer. uzeo je novi epson c86 jer je jedini imo ltp port. Sad me zanima kako naterat ga da radi u dosu? jel postoje neki univerzalni drajveri ili...? Gledo sam na njihovoj stranici, ali nista nisam naso. Pliz help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li imaš origigi CD sa driverima? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ako nemaš ima gdje ima. Samo prirediš ID i formatiran floppy.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
been there, done that. Ta dva fajla su manual, i onaj glupi papir na kojem ti pise kako utisnit tintu, ali u PDF-u. Ipak hvala na pokusaju. Jel bi ti mogo poslat tvoje DOS drajvere, mozda pomognu. Ionak su im svi printeri slicni. Na mom cdu ima samo za 95,98,me,xp. Mail: lightforce@email.htnet.lopovski.hr ![]() Makni ovo lopovski, he he ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Kak naterat EpsonC86 da radi u Dosu
Citiraj:
IEE 1284 kompatibilnost _ne_ osigurava character kompatibilnost, tako da kupovina DOS printera po tom kriteriju ne pije vodu.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
A ovo sa emailom ti je glupa [ala njima nisi napakostio samo sam je ja namu;io ru;no pisati adresu. Bi ti vidio kava je to muka da ima[ Mar;evu tastaturu ![]() Piva se podrayumijeva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Da li si dobio mail, da li ti odgovaraju driveri. Raspakiraj na floppy pa šta bude ![]() Baš me interesira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
E fala ti ko bratu, evo 4 pive ![]() ![]() ![]() ![]() Dobio sam mail, al tek danas, imo sam prob sa netom, nisam se mogo spojit. Probat cu danas to vidit, ali neznam oce radit. Ovo sto Bubba kaze, sad ak sam djabe dao skoro 800 kuna skacem kroz prozor. Doci ce starom danas taj lik od kojeg je kupio prog, pa ce on probat sredit. Ja bas i ne kontam dos previse. Ajd vidicu oce uspit sta pa javim. Fala jos jednom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|