|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zamjenski display od laptopa daje suženu sliku
pozdrav ![]() imam svoj stari laptop Sony Vaio model PCG-GRX316MP kako mi je otišo na njemu Displey nabavio sam za njega zamjenski manji jer za njega nač displey je jako tečko 16.1" koda tražite iglu u plastu sijena ![]() tako sam uzo za njega manji displey 15" od Compaq presario 900 kako taj laptop ima malo drugačiji konektor za grafičku tj manji je nego moj zamjenio sam kablove i ušteko kabel od orginalnog displeya u displey od Presaria900 laptopa dobio sam sliku ali nije full scree nego je pomaknuta u ljevo i nemogu je nikak pomaknut niti je scentrirati???tj. slika je spljoštena pa ako se to nekoko može napravit ili ako netko zna kako da je pomaknem instaliro sam ponovno drivere ali ista stvar ![]() evo slika na kojoj se to vidi pomagajte ako netko zna ![]() ![]()
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi probao mjenjat rezoluciju? Meni ovo lici kao da je display krivo okrenut ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jesam stavio sam na 1024x768 ista stvar podesio na 120dpi ista stvar vratim na 96dpi nema promjene samo je slika čišća
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Meni ta slika isto izgleda okrenuta, nekako mi nema logike da je fali sa strane, ajd da fali gore ili dolje... Jesi 100% dobro žice zgruntao ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa ovako gledajući slike i ako sam dobro pokopčao tvoj originalni konektor prema starom displayu ima manji broj žica nego konektor od Presaria 900 ? Možda da staviš konektor od Presaria 900 a drugi kraj konektora koji ide u grafičku zamjeniš sa svojim starim konektorom od originalnog displaya, naravno ako je broj žica isti. Skineš konektor i prelemiš žice na stari konektor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
stvar je u tome što nije isti broj žica o tome se radi namjeravo sam to napravit ali je nemoguče jer prvo kabel od Presaria900 ima bakrene žice koje nisu u bajam kao moj orginalni kabel (slike gore) a drugo od presaria900 kabel od displeya ima manji je konektor i to me brine ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
jel netko ima schemu kako idu raspored pinova za sony displeye on je standardan ima 30 pinova ko i ostali displeyi ali me zanima raspored jer neznam kaj koja žica ili pin znači
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|