|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
problem s igranjem na netu
haklam call of duty, ping 43, i lijepo u carentanu mi počne trokat ko da igram s modemom (imam dsl). temp matične 34, cpu 50, gpu 39, diskovi 32 i 33 celzija. relativno često mi grafa izbacuje obavijest vpu recovery. jel me jebe grafa (3 mjeseca stara) il mi se proc nemre nosit sa igrom? i jel trebam furat grafu na reklamaciju zbog ovog vpu recovery?
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
AMD1600+whisperrock HDD IBM 20GB, SEAGATE 7200.7 80GB sapphire 9600xt winfast 2000xp DVD, CD-RW, scanner MX-500 coolermaster aerogate1 hrpa ventova i neonki .... i kazes da imas srot napajanje, kakve su ti voltaze?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
netreba, nego snimi asus probe program i pogledaj javlja li ti kakav alarm za voltage samo ga ostavi ukljucenog i onda drkaj po kompjuteru, igraj itd. napravit ce pop up ili te izbaciti u desktop ako igras igru te ti pokazati gdje pada voltaza. mislim da moze biti problem i u COD jos je netko bas nedavno postavio topic da mu javlja problem s ATI grafickom nakon sat vremena igranja. potrazi na njihovom siteu sta kazu cini se da nije do drivera nego do same igre, mozda ima patch...
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
svakako preporuka da kupis novo (CITAJ kvalitetno) napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
naponi su ti ok neki ljudi su imali problema prije sa Fast write ON na 9600 iako se meni nikad taj recovery nije dogodil bio ON ili OFF Imas neke novije kataliste? i instalirane chipset drivere za plocu?
__________________ |
![]() |
#8 |
NITKOV
|
ma prije čuku vremena sam instaliro ove nove catalyste 5.1 za xp i otišo malo na net lupat call i trza za popizdit. plus što mi se vpu recover pojavio 3 puta. još mi je dobro i išlo u callu s obzirom koliko mi troka. pa manje mi je trzalo na gf2mx. ja mislim da je grafa u ku.cu. ili je napajanje slabo. ali toliko vpu recovera da mi se pojavi... smrdi mi na reklamaciju...
![]() |
#9 |
NITKOV
|
![]() no krasno, još 2 vpu recovera i onda odjednom blue screen, serious error, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL WTF?? izgleda da će stari catalysti ić ponovo u komp. evo još jednog vpu recovera. i još jednog. ovo je zabrinjavajuće.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
odfuraj grafu prvo do nekog frenda, tak da si ziher da je u njoj problem. a kvalitetno napajanje od 350W je za tvoj komp i prejako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
NITKOV
|
evo vratio sam catalyste 4.12 i zasad ok. ovi 5.1 definitivno nisu bili za moj komp.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|