|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
'zujanje' slike
kao prvo sorry kaj nije opisan problem u naslovu, jer ga nemogu u kratko opisat. Imam neki 14'' maonitor koji vjerojatno ne podržava više frequency, i sad ja snimim Cossacks igricu i slika doslovno zuji, totalno se raspadne, to mi se dešava u puno igirca dak ne spustim rezoluciju na 800X600 onda nekak radi, kako da napravim da igrica radi na nižoj Freq. ili kako da napravim da sve radi ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa postavi na monitoru da sve aplikacije rade na istoj frekfi ako imas radeona onda ljevi klik propertis advanced i tamo potrazis i mirna bosna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
za 14' TI JE 800X600 NAJVISE KAJ TI treba
__________________ |
![]() |
#4 |
Sruk
|
radi on na 800x600 na najvišoj frekv od 72 il 75. na 1024x768 već ima nekih poteškoća, ali mi je glupo što u igrici nakon što stavim 800x600 opet se slika mrvi. Kako onda na fx5200 napravim to za frekv. I u vezi monitora, marka je neka ADIproVista i nemam driver i neznam di ih nać.kupio sam ga od frenda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sruk
|
evo sredio sam,ovako, prvo sam snimio drivere od samsungovog monitora da bi Overrido u drverima od kartice, što es pokazalo neuspješno, al sam se onda sjetio dxiag i tamo overridao na 60Hz, a obično sam si tamo držao 75, no dobro sad radi. Stvarno vam se zahvaljujem na pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|