|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Dobio odličnu matičnu ploču....al...postoji problem...veliki problem!!!! Pin je svinut za cca 40 stupnjeva(stoji pod 60)!!!!! Tako da nisam ni pokušavao stavit proc...!!! Ako ima tko...s sličnim iskustvom....!!!!Help!! Dali ga je moguće izravnat...mislim dali je tko uspio!!!! Padale su mi svakakve gluposti na pamet od pincete, sve do lemilice....(što ako pukne) al reko prvo da pitam experte!!! Unaprijed zahvljujem!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
ja sam sa pribadačom jednom na jednoj s775 ploci ispravio. imaj na umu da ce ti se mozda ciniti da nije ispravljeno (iako je) zbog odsjaja svjetla na njega u usporedbi sa ostalim pinovima (neznam kako da to bolje objasnim). Na kraju krajeva, to je samo pin, cim procesor sjedne na njega on ce ga (ako ga ispravis priblizno gdje treba) dotaknuti i raditi ce. Samo polagano pri dobrom svjetlu i nije neka greda (za razliku od lemljenja pina na proc kaj sam jednom davno radio :P ) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Puno hvala!!!!! ![]() Ako ima još tko neke ideje.. samo neka piše operacija pina bit ce sutra!!! Javim o ishodu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja vise volim popiti koju ljutu i staviti ga u socket bez puno bockanja po socketu. APP ![]() Jedno je ravnanje pinova na procesoru, a drugo bockanje po tako malo socketu sa masom pinova koji vise lice na opruge nego pinove procesora ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|