|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Pozdrav ekipo , imam jedan veliki problem. Naime kako frendu servisiram PC došao je on na ideju da si "kupi" sedmicu i da mu ja to instaliram.Ne znam kako me je nagovorio ali dao mi je njegov HDD da mu ja to instaliram preko svojeg PC-a (znam , di mi je bila pamet) i niš ja to instaliram i vratim mu HDD i opet zove on mene da mu ne nalazi HDD i ja dolazim do njega i kaj vidim : HDD nije ukopčan na napajanje ![]() Konfiguracija : Q6600 , 8800GT , 4GB RAM , Nvidia 8800GT S1 i 12 CM ventilator , Gigabyte P35-DS3 2.1 REV. WINDOWS ULTIMATE 7 64 BITA. Naime sve bi to bilo uredu jer sam pomislio da je došlo do konflikta pošto je nova okolina HDDu i Windowsima pa će se to reinstalacijom rješili ili da je problem što sam instalirao neke 32 bitne programe na 64 bitni Windows. Ali ne , sada me frend zove da se i tijekom instalacije restarta...tj gasi :S . Ja mislim da je problem U onim Power i Restart žicama koje idu od guma do matične , da ih slučajno nisam krivo okrenuo + na - ili obrnuto makar sam kada se komp upalio izvukao te žice i opet se restarta.Restartao sam BIOS i onda se pri paljenju javio neki Error sa CMOSOM .... Ne znam ljudi pomagajte , frendu je hitno sutra za posao , HVALA VAM UNAPRIJED !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
formatiraj sve i stavi mu xp. posto mu treba hitno sutra za posao neka pozove servisera nekoga da mu to napravi 100kn/h je prosjecna satnica servisera neznam sta bi drugo pametno mogao reci na ovu "pricu"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo krenimo redom. 1.Sve ovo baš ti i nije trebalo zar ne? 2.Nakon restarta biosa naravno da imaš "nekakav" error pošto nisi podesio u biosu HDD kao "first boot device",a iz svega do sada navedenog najbolje je napraviti sljedeće: 3.Znači: clear cmos...paljenje...delete i ulazak te podešavanje biosa (first boot device cd/rw,boot other device...enebled)...save...ubaciš dvd sa Windows 7 u dvd/rw...instalacija Windowsa...restart po završetku instalacije i ......gotovo....mora raditi,...poz. i sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Znam znam zaj*** sam se na veliko , hvala vam na prijedlozima. sve smo to napravili ali opet se gasi , gdje bi bio problem u hardveru ? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.11.2009. u 00:39. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
i nisi naveo koje je napajanje u pitanju. svakako napisi, moguce da je do njega.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
A da sry znao sam da sam nešto zaboravio , samo je jedna grafa sa S1 acelero hladnjakom , a napajanje je Chiftecovo 550 W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|