|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Pozdrav novi sam na forumu,a ujedno i laik za komp.Imam problem sa ramovima.Prije sam imao samo 2x512mb rama od KINGMAX-a,pa sam kupio još 1gb rama od KINGSTON-a.E tu se sad javlja problem.Kad stavim bilo koja 2 kolacica u prva dva utora rade normalno,ali kad stavim bilo koj u druga dva nema slike na monitoru,baš ništa koda nije uopće spojen monitor.Probao sam samo jedan kolaćić u druga dva utora i ništa.Crn ekran.molim pomoć.konfiguracija je procesor AMD Athlon(tm)64 3000+ 1.80GHz,grafička kartica 6600 GT,matična Asus A8V DELUXE dual-channel DDR400.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko vidim, tu problema nema, normalno ponašanje matične ploče. Slotovi imaju prioritete i zato je to tako.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
izgleda da tebi rade kombinacije od samo: 1, 2 ili 4 keksa, a ne i 3, http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/mb/so...Deluxe_QVL.pdf Opcije: A, B i C: Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|