|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Crni ekran pri startu bez bipa
Znači kod startanja kompa nema nikakvog bipa. Samo crni ekran. Pipao sam NB i SB čine mi se lagano topli dok se upali komp. Cooler se spaja na ploču. Dok ga spojim na CPU_FAN na ploči onda se zavrti na par sekundi i onda stane, a na SYS_FAN obrnuto (dakle ne pokrene se prvih par sekundi a onda krene). Konfiguracija je: MB GA 965PS3 - POLOVNO HDD SEAGATE .10 SATA, MAXTOR 80GB IDE - POLOVNO DVDRW IDE - POLOVNO Intel E5300 - NOVO Kingmax 2x2GB 1066MHz - NOVO VGA R4890 - NOVO PSU Corsair Cooler Scythe Kabuto Isprva sam sumnjao u ploču s obzirom da ne daje glasa od sebe, ali s obzirom da daje struju neznam... Seagate HDD je možda također crknuo ali ovaj stari IDE barem radi. Ako je ploča živa a HDD ne da li bi se ipak dignuo ekran s BIOSom? Vadio sam RAM i pikao posebno pločice, promijenio bateriju na ploči... Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koliko vidim ta ploca ne podrzava 1066MHz RAM? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To što ploča ne daje nikakav zvuk može zančiti to da nije ugrađen onaj mali crni zvučnik (mali crni plastični valjak sa 2 žičice) koji se spaja na pinove front panela na samoj ploči.
![]() |
#4 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Ubodi samo nužno, bez diskova i optike, pregledaj da li si sve dobro spojio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|