|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
rušenje sistema, samo od sebe, zašto.....????
U kratko, usred rada windowsi su se srušili sami od sebe, nema upozorenja o gašenju, sejvanju samo mukli zvuk prestanka vrtnje diska....... Nakon ponovnog podizanja ispisao je poruku o nekakvom erroru - prilažem error Ovo se sad dogodilo dok ništa važnog nisam radio no neću niti pomišljeti kaj ću mu napraviti kad će biti nešto važno..... ![]() ![]() jednostavno HEEEEELP
![]() |
#2 |
Premium
|
....... u kako sam ljut......... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
U error log-u ne pise nista konkretno. Nesto je vezano za sam windows, nema veze sa drugim programima ili drajverima ![]()
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..probaj staviti sp2,prema ovim slikama vidim da ga nemas,mnogima je odmogao,mozda tebi pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Konfa : Asus P4P800 P4 2.8GHz (HT) DDR 512MB PC3200 DDR400 dual rade 9600SE WD 80 Gb itd....... P.S. Kaj su to Alpha procesori ? - navodno ima veze sa tim.....
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A di ti pise ALFA ?? Ak je i pisalo ne pise vise ![]() Nekad se stvar jednostavno srusi, ak se pocne desavat cesce onda treba analiza, ovak na jedno rusenje, tesko se moze bilo kaj pametno rec
__________________ |
![]() |
#7 |
Premium
|
E......a ja neznam kaj je to ta alpha procesor.....može objašnjenje (malo prije je RAK uletio sa postom u kojem optužuje alpha procesore, na kraju ga je izbrisao, neznam zašto), gdje, kaj, kako, zašto.......:confused:
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ALPHA procesori su marka procesora kao npr. Intel i AMD (mislim da su čak i neki stručnjaci iz alphe prešli u AMD) nisam 100% siguran,pa se nebi previše petljao u to ![]() ![]() inače....dali ti dođe BSOD i napiše nešto tipa : "memory dump....." ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
a AMD athlon je pokupio dosta of alphe
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Alpha je bio predobar procesor da bi ga se raskasapilo na x86 arhitekturu. 43 bitno memorijsko adresiranje za koje K7 nije imao dovoljno Tag bitova, PtP EV6 koje K7 s DDRom nije mogao iskoristiti, perfektno rijeseni cache kontroleri cije (ne)postojanje(!?) je K7 donjelo to da mu je cache brz kao DC P4 kontroler... I jos jednom, steta, steta, steta!!! Od kada je HP kupio Compaq i poceo gurati PA8x00 procesor kao svoju uzdanicu, Alpha je otisla u ropotarnicu povijesti...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
|
bubba, može jedno pristojno pitanje? s čime se baviš, kad imaš toliko znanje vezano uz računala, njihovu povijest, elektroniku i ine stvari? e, a sad da se priključim vezano uz ovaj problem. Prijatelj me nazove prije par sati i kaže imam problem. Kakav? kaže on, pukne on dugme za paljenje kompa i ode van šetati psa. Vrati se za sat vremen, kad ono komp se boota ponovno i ponovno i ponovno, odnosno resetira se svakiput kad uđe u windowse.. i niš ne pomaže. Radi u safe mod. Ništa nije mijenjao ili instalirao što bi to uzrokovalo. konfa sa Win XP SP2, svi uredni driveri... I morao reinstalirat windoze... jel imao ko sličan slučaj? odjednom mu se to pojavilo, normalno prije radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Faraon
|
jednostavno greska u windowsima uslijed bilo cega vec. da su bili koji drugi osim win xp vidio bi blue screen of death. dok se winxp odmah restartiraju jer ionako bi ga morao restartirati. znaci svaki put kad bi kompjuter usao u windowse u start up postupku dogodio bi se critical error vjerovatno medu driverima ili nekim servisima te bi se winxp automatski restartao svaki put. reinstalacija win je naravno rijesila taj problem. inace moj prijatelj bubba ti googla ![]()
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() Inace, radim za Exxon Mobil... Nema smisla da ti pricam ista vise buduci da me se ionako diskreditira.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... nemojte vi meni Bubbu, čovjek zna ono kaj zna ... bubba je sredstvo korekcije za brzoplete izjave ![]()
![]() |
#17 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lika u mom srcu
|
pa meni se čini Bubba sasvim ok, ljudi previše skaču oko sitnica. I ja bih u većini slučajeva reagirao kao Bubba, ali mi se ne da onda slušati "pametnjakoviće" koji odmah počnu vrijeđati, i praviti se da su pobrali svu pamet svijeta. a za takve, libo me racku.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
meni je isto Bubba ok, nego problem je u tome sta koji put ( ok malo cesce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ma bubba je OK, može li netko riješti problem.....
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
naravno da se problem može riješiti, eto i ja sam imao isti problem kao i ti, i sve je bilo riješeno kada sam promijenio drivere od grafičke. Maknuo sam origigi drivere i stavio Omegu 2.5.90 i više nemam takvih problema, s tim da je mene i iz igrica izbacivao, i ponekad se sam restartao, uglavnom javljao mi je istu grešku kao i tebi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|