|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Speedtouch st780wl
E ovako maknuo sam firmware koji dolazi od t-coma i stavio orginal v 6.2.29.2 u nadi da cu dobit neke nove postavke, kad ono corak. Ne samo da nisam dobio nista,nego i prilikom wizarda izgubio sam mogucnost recimo manualnog ukucavanja raspona adresa za dhcp itd. Logiran sam administratorskim racunom, znaci onaj user account koji dolazi difoltno od t-coma vise ne postoji. E sad zanima me dali postoji neki firmware s kojim bi ovaj router dobio neke nove mogucnosti (vece) a ne ovako sture i ako ne dali ima tko mozda stari firmware od t-coma da uploada ili tako nesto. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja imam taj orginal firmware i ima manualno ukucavanje raspona DHCP adresa, negdje krivo gledaš i ima više mogučnosti od T-comovog, tak da neznam o ćemu pričaš, malo bolje pogledaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
da trebao bi odmah imati ta svojstva .. trebao bi samo naci podatke za login administratorski pristup (na netu) i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
pa covjece ja ne znam tko je tu lud e! Logiran sam sa administratorskim accountom kojeg imam nakon updatea firmwarea (znaci user name:administrator, pass:nista) to je default user name (tvornicki) i kad npr.idem lijevo na izbornik speedtouch,pa na configuration pa na setup tamo od ponudenjih opcija recimo nemam manualno ukucavanje raspona ip adresa... Grijesim li gdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
eh! jedino sto me muci je slj. ovako kad pokrenem postupak sve mi ok dok mi ne dodje negdije pred zadnju tocku i onda mi izbaci gresku da nemoze vise locirati uredaj (to se desi prilikom updatea firmwarea znaci) e sada ja sam mislio da je ipak sve ok, posto vidim u postavkama tamo verziju firmawarea 6.2.29.2...e sada dali je moguce da to sve ipak radi iako se nesto nije izvrsilo do kraja????ali tako mi svaki put znaci izbaci gresku! U cemu bi bio problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
aaaaaaaa kako sam glup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |