Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.10.2009., 23:32   #1
tech_soul7
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Speedtouch st780wl

E ovako maknuo sam firmware koji dolazi od t-coma i stavio orginal v 6.2.29.2 u nadi da cu dobit neke nove postavke, kad ono corak. Ne samo da nisam dobio nista,nego i prilikom wizarda izgubio sam mogucnost recimo manualnog ukucavanja raspona adresa za dhcp itd. Logiran sam administratorskim racunom, znaci onaj user account koji dolazi difoltno od t-coma vise ne postoji. E sad zanima me dali postoji neki firmware s kojim bi ovaj router dobio neke nove mogucnosti (vece) a ne ovako sture i ako ne dali ima tko mozda stari firmware od t-coma da uploada ili tako nesto. Hvala
tech_soul7 je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 09:17   #2
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ja imam taj orginal firmware i ima manualno ukucavanje raspona DHCP adresa, negdje krivo gledaš i ima više mogučnosti od T-comovog, tak da neznam o ćemu pričaš, malo bolje pogledaj

pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.10.2009., 14:10   #3
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
da trebao bi odmah imati ta svojstva .. trebao bi samo naci podatke za login administratorski pristup (na netu) i to je to
duffy je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 17:35   #4
tech_soul7
Registered User

pa covjece ja ne znam tko je tu lud e! Logiran sam sa administratorskim accountom kojeg imam nakon updatea firmwarea (znaci user name:administrator, pass:nista) to je default user name (tvornicki) i kad npr.idem lijevo na izbornik speedtouch,pa na configuration pa na setup tamo od ponudenjih opcija recimo nemam manualno ukucavanje raspona ip adresa... Grijesim li gdje?
Staro 24.10.2009., 17:57   #5
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Evo SW 6.1.7.2 emulator pa usporedi. Hint: Home > Home Network > Interfaces > LocalNetwork.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2009., 17:58   #6
tech_soul7
Registered User

eh! jedino sto me muci je slj. ovako kad pokrenem postupak sve mi ok dok mi ne dodje negdije pred zadnju tocku i onda mi izbaci gresku da nemoze vise locirati uredaj (to se desi prilikom updatea firmwarea znaci) e sada ja sam mislio da je ipak sve ok, posto vidim u postavkama tamo verziju firmawarea 6.2.29.2...e sada dali je moguce da to sve ipak radi iako se nesto nije izvrsilo do kraja????ali tako mi svaki put znaci izbaci gresku! U cemu bi bio problem?
Staro 24.10.2009., 18:22   #7
tech_soul7
Registered User

aaaaaaaa kako sam glup . Je to je to, hvala puno!
Staro 29.10.2009., 16:08   #8
bivanb
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Jel ima nekakav softwer za doticni ruter s kojim mogu bolje pratiti telefoniju i internet?

Hvala
bivanb je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno