|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Navodno ispravna NVidia 8600M GT ipak ne radi
da počnem, znači kako je izgorila u laptopu stara kartica (8600M GS) odlučio sam to popraviti i kupiti polovnu 8600M GT. Stara kartica je bacala crn ekran, ponekad i plave linije, al otkad sam ugradio ovu šta sam kupio,laptop se upali, radi 5 sekundi, ventilator prestane raditi i jendostavno na ekranu se ništa ne pojavi. Lampica koja pokazuje da je laptop upaljen gori, sve ostalo je mrtvo. Ima ko kakvu ideju? ![]() btw oprostite ako je krivi podforum, novi sam još pa se ne snalazim baš najbolje =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izgleda da je i druga neispravna. Ili se kod montaze nes shebalo. Btw, koliko si platio ovu Gt?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
600 sa dostavom iz zagreba, nije se imalo šta shebat jer je propisno ugrađeno i sve skupa, mene brine to što je sa starom grafom laptop bacao bar nešto na ekran i ventilator se nije prestajao vrtit...neznam, dođe mi da raskopam ovaj svoj asus šta je ispravan i isprobam tu novu grafičku šta sam uzeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pretpostavljam da se radi o Aceru. Negdje sam procitao da na grafi mora biti "acerov" bios. Dali si siguran u lika koji ti je grafu prodao? Ja sam svoju kupio tu na forumu. Upalila je iz prve i radi bez greske. Morao sam origigi drivere ubacit jer Acerove nije primala.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Što se tiče lika grafu sam našao na kupiprodaj net, lik se kuži u to sve, grafička je testirana po njegovoj priči a što se ugradnje tiče tu nema puno mudrosti, mxm2 je kartica, sjela je ko u putar,termalna pasta stavljena, zategnuto sve na fino i to je to..ali mene čudi to što ventilator prestane radit i sve skupa...a nezz,morat ću nešto smislit, a najveći je problem taj šta jednom liku radim laptop i sad sam 600kn u minusu dok to ne proradi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sutra ću probati u svoj laptop staviti ovu grafičku pa ću vidjet ako je ispravna. ako je tržim ju za 600kn koliko sam je i ja platio, ako ne ništa. A čitao sam da grafička u sebi mora imat Acerov Bios inače ne baca sliku, tj baca crno. E vidjet ćemo majku mu pa makar sve zapalio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|