|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
D link DSL-G684T probleni
pozdrav imam dakle dotični adsl modem više od 2 godine i uvijek je bilo povremenih problema u radu,a sada je to postalo ipak prečesto.na njega su bežično spojena 2 kompa i treći žičano.od prvog dana mu je znala pucati veza,doduše na kratko ali dovoljno da mi zezne download s rapidsharea.a u zadnje vrijeme.mi svako malo potpuno prekine vezu s internetom.ito na način da mi se u "virtual circuit" prebaci na pvc 1 umjesto na pvc 0.pa onda moram ručno klikati na pvc 0 i na connect.što nekad pomogne,a često jednostavno se odbija spojiti na pvc 0.inače lampica od dsl-a je uglavnom upaljena,znači dobiva signal.eto,ako netko zna kako riješiti ovu muku.thanks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Posudi od nekog drugi router na dan - dva, podesi i prati kako se ponaša. U ovaj svoj "neposlušni" probaj ubacit origigi D-Link fw, imaš temu o tome tu na Mrežama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
to sam i imao ideju.samo što su spojena 3 korisnika i onda bi ova dvojca bila uskraćena za to vrijeme testiranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa za vrijeme testa zamjenite uređaje, utvrdit ćeš jeli ovaj tvoj uređaj problematičan i na toj novoj lokaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|