|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Krepao disk?
dakle imam problema vec s ljubicastim sata portovima na maticnoj, al to nema veze s ovom temom uglavnom problemi su poceli sinoc, kad sam pokusava natirat ljubicaste portove da prorade, igra sam se po biosu i kad nisam nista uspija namistit, vratija sam bios kako je bija, al od onda mi ne vidi vise jedan disk iz raida, radi se o wdc 640aals, dakle 2 diska su bila u softwareskom raidu i do sinoc je sve radilo kako triba, al od sinoc vise ga nema u disk managementu, bios ga uredno vidi... pa me sad zanima jel iko zna sta bi moga bit problem? provjerija sam kabele, iako mi nije bilo logicno da se nesto tamo u***alo, nisam proba prominit kabel, al imam u planu ima neko jos kakvu ideju? inace disk se vrti, normalne je temperature, ne cuje se nikakvo kliktanje ni struganje iz nejga, uglavnom zvuci ko da radi normalno, samo ga nema u winsima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
mali update, nisam bija vecinu dana doma, evo sad se vratija, instalira everest, on ga normalno vidi, device manager ga vidi, al disk management i windowsi ga ne vide, zna neko mozda u cemu je baza? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
da da :P ![]() |
![]() |
![]() |
|
|