|
![]() |
#1 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Preporuka monitora do 1700kn max
ovako tražim monitor koji će biti uglavnom za fps igre i da mu je cijena max 1700kn,tolko para imam i nemogu ići iznad toga,našao sam jedno tn kućište koji mi se čini dosta dobro,ako imate koji bolji monitor za preporučit za te pare od ovog slobodno mi ga preporučite ![]() ![]() LG LCD W2361V, 23'' wide http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1011247 hvala na vašim odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
ista situacija i kod mene, ne bi nikako preko tog iznosa, a ovaj navedeni LG mi je zasad prvi izbor pa ako netko ima bolji prijedlog neka kaže |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
evo danas u metrou naletio na ovo: Samsung P2350N za 1388 kn i Samsung 2433LW za 1586 kn. može li netko usporedit ova dva samsunga sa gore navedenim LG-om jer cijene su tu negdje (1450 vs 1388 vs 1586). osobno naginjem više većoj dijagonali jer će se monitor pretežno koristit za filmove, ali ako je razlika u kvaliteta prevelika inč gore/dole neće značit toliko. ps. ne nađem nikakve informacije za ovaj samsung 2433LW, nađem samo BW verziju, zna li netko koja je razlika? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|