|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Napajanje ne pali
Ovak problem je sljedeći... Dobio imam napajanje fortorona 650 wata(točan model je FSP650-80GLN) koje jednostavno ne pali... Napajanje nije na mojoj konfiguraciji ali nema veze na više njih se događa ista stvar. Događa se to da kad kresnem komp da se upali onak ventovi se zakrenu i sve stane i iz njega se čuje onak skvičanje...ma nije skvičanje nego potiho ide zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ![]() E sad ako ima tko da je imao takvih problema ili se kuži u takve stvari da nemoram sad ić gledat kaj je otišlo jel mi se neda a napajanje samo po sebi nije loše pa dal se isplati to uopće popravljat
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Pa jel ima napajanje garanciju,ako ima onda ga nosi na garanciju neka ga tamo poprave |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Kad spojis zelenu i crnu zicu na 24 pinskom konektoru i ukljucis napajanje je li se upali? (nisam siguran za fortrona jer treba bit "opterecen" da bi se upalio ako treba "optereti" ga pa vidi).. Nekako mi se cini ovako na prvi pogled da nije sve ukljuceno kako treba na ploci..? |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
AKo se nekom elektroničaru da zahebavat s time, odnesi mu. Doduše, detekcija problema će vjerojatno više potrajati nego sam popravak. Po mom mišljenju - neisplativo.
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
oke samo me to zanimalo...može lock
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|