Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.10.2009., 10:31   #1
m4ni4c
Premium

m4ni4c's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Razer Mamba problem

Ko i puno ljudi (tj. svi koji su ikad probali mambu) imo sam probleme sa instalacijom... al ih nisam shvaćo ozbiljno... dok mi nije nasnimio 18 HID Compliant uređaja... i sad ću popizdit

U biti Mamba ima problema sa firmware-om, mora se nasnimit novi 1.08 da nema problema sa trackingom... A ja sa, bio tjedan dana nasnimavo Windowse 7-cu, XP, sve poslagivo.... i sad mi na Windows 7-ci radi perfektno (predobar maus btw), a na XP-u... priča za sebe

Otprilike ovako... nasnimio, zašteko, na bootloaderu (firmware updater) na 0% prvi put... sve izbriso, probo ponovo...

E sad sve izbriso je glavni problem... jer sad prođem instalaciju firmware-a, i drivera naravno... i sve 5... ALI MI GA NE PREPOZNAJE... već par dana mamba nije ni zasvijetlila u XP-u... jučer prvi put, kad sam jednog od onih 18 HID-a updato...

El mogu dobit savjet da ne moram ponovo XP nasnimavat...
U biti... 18 HID Compliant mouse-a moraju otić, znam, izbrisat sve što ima veze sa mišem... Kak bi bilo najbolje to maknut... probo sam uninstall driver par komada... onda još samo komplicira više...
Safe mode/program neki... najbolji način da maknem sve viška

XP instaliro ponovo,

izbriši thread

Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 02.10.2009. u 15:23.
m4ni4c je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno