|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Video nadzor preko neta..
Pozdraf. Ovako, imam trgovinu, i interesira me bi li mogao kako srediti da imam nekakav streaming s recimo dvije web kamere kod kuce na komp. U trgovini postoji računalo, spojeno je na net..i doma imam dvije logitech kamere, sada bi to nekako spojio na taj komp da ja doma s svojeg kompa mogu provjeriti stanje u trgovini.. Ima tko kakvu ideju kako da to sredim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
|
Nije valjda da nitko nema ideju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pošto to nisu kamere za nadzor, nemaju remote view aplikacije... mogao bi jednostavno staviti teamviewer na taj pc u dućanu, i spajati se na njega od doma, a na desktopu imaš pokrenute dve aplikacije za prikaz sa usb kamera. na taj način bi imao live prijenos, a bez puno mudrolija. onaj amcap.exe što ga imaš sa driverima je taman za to. (ako nemaš, skini sa neta ili javi da uploadam)
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Da to sa Team Viewerom je najbolja ideja. Samo se spojiš i gledaš, a kada neželiš ugasiš i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koristim wilife i odlično obavlja svoj posao. http://www.wilife.com/ Najvažnije je da se kamera/kamere i adapter koji se putem usb-a spaja na komp budu na jednom strujnom brojilu. Potrebno je na logitech-ovom siteu napraviti registraciju i slika je vidljiva sa zakašnjenjem od 2sec. Sad već dugo nisam pregledavao putem neta jer sam kameru prebacio na drugo mjesto gdje nemam pristupa adsl-u. Sad pregledavam na računalu u firmi. Sad početna cifra je velika. Mislim da je start paket nekih 1800kn. Uključuje usb adapter za uštekat u PC, 1 kamere i softver.
![]() |
#8 |
..dno
|
Imam problem, kada gledam komp s kamerama preko teamviewera ili recimo logmein-a, ekran kamere je crn..točnije daje samo crnu sliku..ostatak desktopa je ok..no samo sliku ne salje..a samo to mi i treba..zna tko u cemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Sami ti programi su ograničeni, do kamere ti nije. Probaj pustit film kroz logmein i ista stvar... Ako probam uključit tv karticu kroz logmein, ista se oruši i neki overlay problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Brown: Koji program koristiš? Jer meni stvar uredno radi sa Amcap.exe i Teamviewerom. http://www.filebuzz.com/findsoftware/Amcap_Exe/1.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
..dno
|
Citiraj:
Ajde, probat cu Amcap kada dodjem doma pa javim rezultate jer su mi mašine sada pogašene. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|