|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Eto ljudi baš čitam šta Kova piše i uhvatilo mene ludlio overclocka. Imam A7N8X Deluxe sa 1007 biosom (nekima to niš ne znači ali tako da se zna). AMD iz naslova, e sada da li je "B" inačica nemam pojma jer mi se neda skidati vent. Sada radi kao 2100+ 1.6 V (1.6 mu je default, barem mi se tak čini), a ako ga probam dignut iznad toga neće mi uć u Windozere. Temperatura mu je 38 Celzijevih ![]() E sada na koncu dolazi pitanje, a pitanje glasi: Šta napravit da ga dignem na više od 2100 +, da li je to uopće moguće? Jel bi mogao pregoriti? I ostala pitanja. HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ma daj se potrudi malo, a ne odmah Upomoć KOVA!!! Ne diraj napon na procu,spusti množitelj, zaključaj AGP/PCI sabirnicu na 66/33MHz i polako diži FSB pa dokle ide, a sve ti je Kova lijepo objasnio daj se mrdni malo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Master
Datum registracije: Nov 2004
|
A zakaj nebi malo digao napon,recimo na 1,7v pa bi mu proc isao vise...? Evo,buduci da sam ja imao ovakvu maticnu znam u cemu ti jos moze biti problem ![]() ...Ako nemas updatean bios ne rade ti neki mnozitelji,pa tako ako ti je mnozitelj 10x nece ti bootat,ak ti radi,a nece u win onda podigni voltazu ![]()
..:: AMD Athlon64 3200 sck.939 ::.. ..:: DFI LanParty UT nF4 SLi ::.. ..:: Coolermaster vodeno ::.. ..:: 2xLeadtek Winfast 6800ultra 800/2200 ::.. ..:: 2x512 OCZ rev.2 ::.. ..:: 2x74Gb Raptor (puno buke,a...) ::.. ..:: OCZ PowerStorm 520W ::.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
omogući "agressive" interfejs za CPU |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
KOVA već poduže nije na ovom forumu. Prešao je na "konkurentski"
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nije bas da je preso na konkurentski oduvjek je on bi na svom forumu. Bilo je nekih dogadjaja tj. nesporazuma koji su ga nagnali da vise en sdujeluje na PCE. Ovako digni napon pa provjeri, koju memoriju imas?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|