|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Amis ne zeli dati podatke...
Prvo se ispricavam ako sam temu stavio na krivo mjesto. Evo imam jedan malo veci problem: -do sada sam imao (Amis) obican modem thompson ST706i, ali kako mi sad treba wireless nabavio sam ST780i wl, bio je od t-coma ali sad je unbranded. Sve sam sredio i internet mi radi ali na novom modemu nemam telefon jer nije konfiguriran. Zvao sam podrsku u Amis ali mi oni ne zele dati podatke, mislim da mi samo treba ovo sto je na slici u linku: http://www.imagesforme.com/show.php/687453_config.jpg -ako mi netko moze pomoci bio bih zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn da ja ti nemam taj expert configure jedino sto ti imam je obican configure i on ti izgleda ovak Call Hold *94 #94 Call Waiting *43 #43 Conference Call (3 Party); *95 #95 Calling Line Identification Presentation *30 #30 Call Forwarding CFNR - timer: 10 CFNR - destination: CFU - destination: CFBS - destination:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
I naravno, amis mi ih ne zeli dati, mislim da je to zalosno, u sluzbi za korisnike su rekli da ja nemam pravo koristiti niti jedan drugi modem osim onog koji mi oni daju. WTF? Ja njima placam za uslugu a njih bas briga koji cu ja modem koristiti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Trebaš "izvadit" konfig postake iz starog uređaja i onda šta kroz web konfig, šta kroz CLI promjenit potrebno. Jedna čuvena Amis prića. Po netu imaš uputstva kako željeno napravit, svakako na kompu napravi kopiju postavki šta ih izvuđeš. A zašto bi plaćao najam ako ima svoj uređaj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Premium
|
-nisam stigao veceras sve rijesiti, probat cu sutra popodne kad dodem s posla, hvala svima! p.s. -oni kazu da je modem u njihovom vlasnistvu, ali ja mislim da nije jer kad sam potpisivao ugovor oni su mi naplatili 1kn za modem, sto znaci da sam ga platio i kao takav bi trebao pripadati meni. Plus tome ja kao korisnik modema bi trebao imati pravo sam podesavati opcije koje su u njemu a ne da mi oni 99% stvari zakljucaju, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Modem postaje tvoje vlasništvo tek kad istekne ugovor koji si potpisao sa njima kad si modem dobio. Npr. ako si potpisao ugovor na 24 mjeseca, nakon isteka tog 24. mjeseca, modem postaje tvoje vlasništvo. Sve dotle je njihov.
![]() |
#13 |
Guest
|
Errm. Zar nije on odmah tvoje vlasništvo, ali imaš obvezu do kraja tog perioda placati pretplatu? |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
modem nije tvoje vlasnistvo ti ga iznajmljujes od Amisa, imao sam slicnu storiju sa amisovcima tako da eto.
![]() |
#18 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() @coconut Modem je u najmu i NE postaje tvoje vlasnistvo. Citajte ljudi ugovore koje potpisujete. Ista stvar je u Metronetu i Iskonu. Kada prestanes koristiti uslugu, moras vratiti modem inace ce ti ga vro vjerovatno naplatiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
heh to je bas jedan od mojih razloga zasto jos nisam preso sa t-koma na neki drugi operater jer je sve to isto sranje tak su se slozili i moji fednovi koji su ostali na t-komu, jer kod t-koma imas sve otkljucano za "paprenu cijenu" dok kod drugih operatera imas sve zakljucano za "mizernu cijenu" tako da ljudi prije nek kaj se uopce prebacujete iz bilo kojeg operatera na drugi citajte ugovor barem dva puta, ako ni tada nevidite nikakve mane slobodno i treci puta procitajte da vidite jel Vam to odgovara sto pise u ugovoru jer u svakom ugovoru ima i cake koje morate 3puta procitati da bi ih razumijeli, kako nebi poslije citali u medijima "negativna iskustva" |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
lar~
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Slijedeci put citaj temu, prije nego postas neinformirane odgovore http://forum.pcekspert.com/showpost....08&postcount=7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
lar~
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
evo sve sam pronasao napokon, ali trebam jos 1 uslugu: -tko ima thomsonov ST780i WL neka upise http://speedtouch.lan/cgi/b/backup/user.ini// i sejva fajl u *.ini formatu pa mi posalje na mail ili uploada. marko_job@yahoo.com -stvar je u tome sto stari modem koji imam ocito nema sve postavke u tom file-u pa opet telefon ne radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|