Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2009., 22:10   #1
tihomir2
Premium

Datum registracije: Sep 2007
PC-->Wlan Ruter<---laptop ( sharing )

Ok..probao sam jednom prije i nisam se proslavio pa ajd sad ponovo posto bi to stvarno trebao osposobit Dakle.. Susjed, 40 metara od mene, ima PC sa Canyon CN-WF511, istu sam imao i ja u svom PC-u, sve radilo super na ad-hoc način, signal super, sve 5 bilo. Sada, ja kupio laptop, pc vise nije u upotrebi. Imam Dlink g684t, kako sad sve to ponovo omoguciti. Znaci da je sharing ponovo uspostavljen, cak i da mu svoj net sheram eventualno ako ide. Znam da moramo imati staticke adrese, sharing enejblan i to. Moze netko malo bolje objasniti sto i kako napraviti? Ja imam win7 x64 na laptopu, on XP. Ne bi smjelo biti nekih problema po tom pitanju. Hvala svima koji su barem procitali ovo do kraja
tihomir2 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 23:05   #2
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ne treba ti nikakav ad-hoc niti internet connection sharing, obojica se spajate na tvoj AP (dlink). Znaci iskonfiguriras wireless u ruteru, postavis zastitu i das susjedu lozinku.
Za file sharing imas vodic.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.09.2009., 09:31   #3
tihomir2
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Ma koristim ja wlan odavno, ali svaki put kad se susjed spoji na njega ne moze na net. Treba nesto posebno napraviti u windowsima kod njega ili? Nije tocno kao kod mene, recimo, spojim se lapom na svoj wlan i net odmah radi. Nisam jedino probao sa sharingom jos, ali budem.
tihomir2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno